Våre tjenester

Din trygge leverandør av takarbeid, blikkenslagerarbeid, maling og snekkerarbeid

Taktekking

Hva bør du tekke taket med? 

Bør du velge stein eller torv på taket? Er trebord et reelt alternativ når taket skal tekkes? Og hvor lang levetid har egentlig et takbelegg av asfalt? Vi kan rådgi deg fra A til Å innenfor taktekking og sørge for at du får den mest optimale løsningen for ditt hus. Vi har tilgang på alt av materiale og våre ansatte er eksperter på fagfeltet. 

Tømrertjenester

Tak og Bygg Partner AS er også din lojale partner innen tømrertjenester. Vi har mange års erfaring innen påbygg, oppussing, retting og utbedringer. Vi bygger garasjer, verandaer, legger nytt panel og pusser opp. Har du en tanke om fornyelse av din bolig, men usikker på hva du behøver? Ta det med ro, vi kan være med som rådgivere og finne ut hvilken løsninger som skal til for at du skal oppnå din drøm!

Takfornying

Hver eneste dag er taket ditt utsatt for slitasje fra vann, vind, snø, is, sur nedbør, alger og mose. Dette fører selvsagt til at taket slites. Spesielt gjør vekst av alger og mose at taket holder på fukt, og dermed blir taksteinen gjennom vinteren utsatt for frostsprenging. Takfornying en behandling over flere trinn, og resultatet er et tak som ser rett og nytt ut – og er tett! Våre eksperter kan guide deg frem til riktig løsning for din neste takfornyelse. 

Blikkenslager-service

På utkikk etter noen som kan utføre blikkenslagerarbeid? Da behøver du ikke lete lenger! Om du trenger hjelp med fasaden, sikring av installasjoner på taket, snøfangere eller annet takrelatert så er vi det rette valget. Vi hjelper til med montering og reparasjon av takrenner og nedløp. Vi monterer alle typer beslag på tak og fasade, mot piper, vinduer og åpninger.